Big News

Vithetsnorm rakt in i käften

friends-s6e8-800x450

Pratade om tandblekning och porslinsfasader och sånt med en som är yngre häromdagen.  Jag ba “Ta inte i för mycket bara så att det blir som Ross i vänner hahah hohoho…” Hen satt som ett frågetecken, det var en popkulturell referens några år för gammal. Så jag berättade att Ross får för sig att bleka tänderna och gav de andra vännerna samt alla oss som kollade en CHOCK när han öppnade munnen. Jag kommer ihåg att jag typ ramlade ur TV-soffan pga han hade kört på 8 miljoner för många nyanser vitt och såg så sjuk ut. Jag skrattade fan ihjäl mig, så cray var det. “Vänta, vänta, jag ska youtuba, hahah du kommer dö “.

*Kollar på klippet*

*Hen fattar inget* *Jag fattar heller inget*

Asså va, vad skrattade man åt? Hans tänder är ju helt normala, ser ut som precis alla andra tänder?

Men gud. Då var detta det knasigaste man sett, nu är man helt onormal och har otroligt gula tänder om man inte har Ross-blekta blåvita tänder? Haha vad skevt. Kolla själva: