Big News

 Music

 Society

Fräscht Eminem, jävligt fräscht

Såg ni Eminems cypher från nattens BET hiphop-awards? Om inte så är det ett gott tips att se och framförallt lyssssssssna nu:

Det här är så fett. Om hans rap och flow och allt sånt kan man väl säga vad man vill. Nån enstaka sa i nån kommentar att det var otajt. Jag själv och de flesta andra säger att det är superbra. Absolut tajt. Nån sa att “Eminem gör vad som helst för att rädda sin karriär”. Jag säger att han fortfarande idag står för två av de fem mest sålda rapalbumen genom tiderna, nr 2 och 3, och att han fortfarande är den rappare med flest billboard 1:or genom tiderna. Hans karriär ska nog klara sig ok. Men skit i det nu.

ÄNTLIGEN en känd person, som dessutom är VIT MAN, som använder sin position (räckvidd, makt, privilegium, etc) till något vettigt, till att försöka påverka, till det bättre. Något som inte är kommersiellt, olagligt, materiellt eler främjande av varken våld eller förtryck. Bara något som är jävligt viktigt för honom och framförallt något som är viktigt för ANDRA. För världen. Fyfan vad refreshing. Svindeppigt att det är så refreshing för det borde vara standard. Men ändå, fyfan vad refreshing!